Sedinta la Prefectura Prahova. Vezi ordinea de zi

Publicat in Administratie 22 Septembrie 2017 613 ori
Google+ WhatsApp
Sedinta la Prefectura Prahova. Vezi ordinea de zi
Sedinta la Prefectura Prahova. Vezi ordinea de zi
Se convoaca sedinta ordinara a Colegiului Prefectural al Judetului Prahova, in data de luni, 25.09.2017, ora 10.00, la Sala 200 din cadrul Palatului Administrativ.
ORDINEA DE ZI a sedintei ordinare a Colegiului Prefectural al Judetului Prahova din data de 25 septembrie 2017

Ø Protecția mediului înconjurător asigurată prin cooperare interinstituțională , raportată atât la tăierea ilegală a pădurilor, cât și prin exploatarea neautorizată a resurselor minerale;
Ø Punerea în aplicare a măsurilor stabilite în planul comun de acțiune pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță public în zona adiacentă unităţilor de învăţământ preuniversitar din judeţul Prahova;
Ø Creșterea nivelului de siguranță în zonele cu risc accidentogen ridicat identificate pe raza județului Prahova, prin conjugarea eforturilor tuturor factorilor instituționali implicați.
Prezinta reprezentantul Inspectoratului Judetean de Politie
Ø Rezultatele centralizării examenelor de bilanț, a dispensarizări și a examenelor de triaj epidemiologic de la nivelul cabinetelor școlare din județul Prahova precum și stadiul de pregătire din punct de vedere igienico-sanitar al unitatilor de invatamant pentru inceperea anului scolar 2017-2018.
Prezinta reprezentantul Directiei de Sanatate Publica
Ø Informare privind stadiul pregatirii unitatilor de invatamant preuniversitar din judet pentru inceperea in conditii normale a anului scolar 2017 – 2018.
Prezinta reprezentantul Inspectoratului Scolar Judetean PrahovaØ Proiect de Hotarare a Colegiului Prefectural pentru aprobarea "Planului comun de actiune pentru cresterea gradului de siguranta a elevilor si a personalului didactic si prevenirea delicventei juvenile in incinta si in zonele adiacente unitatilor de invatamant preuniversitar, pentru anul scolar 2017-2018."

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office