Comandament pentru situatii de urgenta la primaria Ploiesti

Publicat in Administratie 20 Septembrie 2017 308 ori
Google+ WhatsApp
Comandament pentru situatii de urgenta la primaria Ploiesti
Comandament pentru situatii de urgenta la primaria Ploiesti

Primăria Municipiului Ploiești avertizează cetățenii că, începând de astăzi, ora 16.00, până mânie, 21 septembrie a.c., ora 10.00, municipiul nostru se va afla sub cod portocaliu de instabilitate atmosferică deosebit de accentuată și se vor înregistra cantități importante de apă cuprinse în general între 50 și 70 l/mp.

În acest context, a fost convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Ploiești în ședință extraordinară.  În cadrul întrunirii s-au stabilit măsuri de prevenire și de intervenție operativă în cazul apariției unor situații de urgență generate de fenomenele meteorologice periculoase. Operatorii de servicii publice, Regia Autonomă de Servicii Publice, SGU, TCE, Rosal au instituit servicii de permanență pe perioada codului portocaliu.

Primăria municipiului Ploiești reamintește cetățenilor că problemele sau evenimentele deosebite, cauzate de fenomenele meteorologice anunțate, pot fi semnalate nonstop la numărul unic de urgențe 112,  Dispeceratul municipalității, la numărul 0244984 sau la Dispeceratul Poliției Locale - 0244954.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office