Lucrări noi pe lista proiectelor finanţate de CJ Prahova

Publicat in Administratie 14 Septembrie 2017 396 ori
Google+ WhatsApp
Lucrări noi pe lista proiectelor finanţate de CJ Prahova
Lucrări noi pe lista proiectelor finanţate de CJ Prahova

Consilierii judeţeni au modificat, la şedinţa derulată în această săptămână, lista proiectelor finanţate în parteneriat cu primăriile din Prahova. Pe listă au apărut noi obiective de investiţii, care urmează să fie finanţate de Consiliul Judeţean, alături de autorităţile locale.

Modificările aprobate vizează diminuarea finanţărilor pentru anumite proiecte şi introducerea unor obiective de investiţii noi. Practic, sumele alocate pentru fiecare primărie în parte au rămas la acelaşi nivel, făcându-se doar o redistribuire către alte proiecte prioritare.

Pe lista aprobată figurează şase primării care primiseră deja fonduri luna trecută, când au fost aprobate parteneriatele. Într-unul dintre cazuri, însă, este vorba doar despre o modificare a titulaturii proiectului. Celelalte cinci modificări vizează banii alocaţi din bugetul judeţului pentru primăriile din Cocorăştii Colţ, Dumbrava, Jugureni, Proviţa de Sus şi Telega.

Astfel, la Cocorăştii Colţ, unde administraţia locală primise 100.000 de lei pentru împrejmuirea sediului Primăriei şi amenajarea parcării şi a unui garaj, banii au fost mutaţi la un proiect de asfaltare în Satu de Sus. La Dumbrava, Primăria primise, iniţial, 223.000 de lei pentru realizarea documentaţiei tehnice în vederea efectuării unor asfaltări. În urma rectificării, pentru acest proiect a rămas o valoare diminuată, de 53.000, iar suma rămasă, de 170.000 de lei, a fost alocată pentru amenajarea unui teren de minifotbal pe suprafaţă sintetică.

În comuna Jugureni, unde Consiliul Judeţean alocase 200.000 de lei lpentru un proiect care propunea realizarea unei noi captări de apă potabilă, suma a fost împărţită în două, jumătate pentru obiectivul de investiţii iniţial şi jumătate pentru realizarea documentaţiei tehnice premergătoare unor lucrări de asfaltare. La Proviţa de Sus, suma de 50.000 de lei alocată iniţial pentru o parcare la dispensar, şcoală şi grădiniţă a fost transferată către un obiectiv de investiţii nou, vizând repararea unui drum în zona Anini şi, în fine, în comuna Telega, 100.000 de lei se mută de la reabilitarea uliţei Foidaş la reabilitarea unui drum local în zona Nichifor, informeaza actualitateaprahoveana.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office