Ce firme se bat pentru iluminatul public din Ploieşti?!

Publicat in Administratie 12 Septembrie 2017 518 ori
Google+ WhatsApp
Ce firme se bat pentru iluminatul public din Ploieşti?!
Ce firme se bat pentru iluminatul public din Ploieşti?!

Luni, au fost deschise plicurile cu oferte în cadrul licitaţiei reluate asupra serviciului de iluminat public.

Potrivit surselor din cadrul Primăriei Ploieşti în această licitaţie s-au înscris trei firme: Luxten, societatea Flash şi SC General Meel Electric din Băicoi.

Procedura de licitaţie a fost reluată după ce contestaţia unei firme a fost repsinsă de către Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC).

În acelaşi timp, primăria a obţinut votul Consiliului Local pentru demararea procedurii de urgenţă prin încredinţare directă a serviciului până la finalizarea licitaţiei. Contractul de urgenţă ar urma să înceteze de drept odată ce va fi desemnat un câştigător în urma licitaţiei sau dacă acest lucru ar întârzia să se producă, durata contractului va fi pe o perioadă de 9 luni cu posibilitatea de prelungire cu încă 3 luni, informeaza telegrama.ro.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office