CJ Prahova a inceput asfaltarea drumurilor judetene

Publicat in Administratie 07 Septembrie 2017 1215 ori
Google+ WhatsApp
CJ Prahova a inceput asfaltarea drumurilor judetene
CJ Prahova a inceput asfaltarea drumurilor judetene

Săptămâna aceasta Consiliul Județean Prahova a demarat lucrările de așternere covoare asfaltice pe rețeaua de drumuri județene.

În această etapă sunt incluse mai multe tronsoane de drumuri judeţene, totalizând 56 de kilometri în lungime. Zonele covoarelor asfaltice au fost stabilite de comun accord cu primarii, fiind alese zonele cele mai degradate, de preferință intravilanul localităților.

Lucrările, în valoare de aproximativ 5.000.000 lei, se execută de  către Societatea Strabenbau Logistic SRL Blejoi, cu termen de finalizare în 45 de zile, fiind realizate tronsoane de drum cuprinse între 500 și 3500 ml.

 În primăvara acestui an Consiliul Județean Prahova a finalizat restul de 15 km covare asfaltice, lucrări contractate în anul 2016, dar sistate din cauza condițiilor meteo nefavorabile. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office