Cine a distrus gazonul de pe "Ilie Oana" trebuie sa plateasca

Publicat in Administratie 22 Iunie 2017 1625 ori
Google+ WhatsApp
Cine a distrus gazonul de pe "Ilie Oana" trebuie sa plateasca
Cine a distrus gazonul de pe "Ilie Oana" trebuie sa plateasca

În urma galei de MMA – Colloseum Tournement,disputată sâmbătă pe stadionul Ilie Oană, o bună parte din gazonul de pe arena ploieşteană a fost deteriorată. Situaţia este cu atât mai neplăcută cu cât Petrolul Ploieşti va disputa sâmbătă, împotriva celor de la  AS Dentaş Tărtăşeşti,returul barajului pentru promovarea în Liga a III-a, informeaza deprahova.ro.

Contactat de deprahova.ro pentru a afla cum va fi rezolvată problema, Cezar Stoichiciu, directorul CSM Ploieşti, instituţia care are în administrare stadionul ”Ilie Oană”, a declarat faptul că la sfârşitul evenimentului s-a încheiat un proces verbal în care s-a precizat faptul că o parte din gazon a fost deteriorat.

Totodată Stoichiciu a precizat că în contractul încheiat cu societatea care a organizat evenimentul este stipulat faptul că gazon trebuie să fie predat la starea iniţială.

„Am discutat cu organizatorii şi aceştia au luat deja legătura cu o societate specializată în îngrijirea terenurilor sportive şi vor interveni în zilele care urmează. Toate cheltuielile pentru refacerea gazonului vor fi suportate de către organizator, aşa cum prevede contractul”, a declarat Cezar Stoichiciu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.