Ploiestenii isi rup oasele pe trotuare, dar primarul Adrian Dobre se mandreste cu deszapezirea din Ploiesti. Iata comunicatul Primariei

Publicat in Administratie 11 Ianuarie 2017 1281 ori
Google+ WhatsApp
Ploiestenii isi rup oasele pe trotuare, dar primarul Adrian Dobre se mandreste cu deszapezirea din Ploiesti. Iata comunicatul Primariei
Ploiestenii isi rup oasele pe trotuare, dar primarul Adrian Dobre se mandreste cu deszapezirea din Ploiesti. Iata comunicatul Primariei

Motive de mandrie, in randul administratiei locale, in contextul ninsorilor din ultimele ore. Potrivit unui comunicat al Primariei Ploiesti, "in perioada aceasta toate caile rutiere importante au fost functionale, toate spitalele din oras au ramas deschise si niciun om nu a suferit in urma frigului."

 

In vreme ce locuitorii din mai multe cartiere ploiestene reclama proasta gestionare a lucrarilor de deszapezire sau, mai rau, lipsa totala a echipajelor ROSAL pe strazi, primarul Adrian Dobre se declara mandru de cum s-a actionat in municipiu. Iata comunicatul transmis astazi:

Ii asigur pe parinti ca scolile vor functiona in conditii normale. Am reusit sa trecem cu bine peste una dintre cele mai dificile perioade de vreme rea din aceasta iarna.

Ca primar si coordonator al echipei care s-a ocupat de contracarea efectelor gerului si caderilor masive de zapada din Ploiesti din ultimele zile pot spune ca sunt multumit de felul in care au actionat atat angajatii Primariei, cat si societatile cu care am colaborat.

Evident, mai avem mult de lucru, motiv pentru care echipele noastre vor lucra 24 de ore din 24 pentru a face accesibila fiecare strada din oras si pentru ca niciun ploiestean sa nu sufere.

In ansamblu insa, ca si comunitate, ne putem chiar mandri cu faptul ca in perioada aceasta toate caile rutiere importante au fost functionale, toate spitalele din oras au ramas deschise si niciun om nu a suferit in urma frigului.

In cazul in care vor exista situatii punctuale in care exista probleme ii rog pe parinti sa apeleze cu incredere la Dispeceratul Primariei sau la adresa de email:primar@ploiesti.ro.

Ii asigur de intreaga noastra dispoonibilitate pentru a rezolva orice criza care ar putea aparea.

Fac apel la toti ploiestenii ca in aceasta perioada sa sprijine echipele primariei implicate in procesul de degajare a trotuarelor, a cailor de accces si a parcarilor de pe raza municipiului.

Ne dorim si actionam cu responsabilitate ca in cel mai scurt timp sa inlaturam efectele caderilor masive de zapada si ale gerului.

Realestate Paulesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office