A început distribuirea formularelor pentru ajutorul de încălzire

Publicat in Administratie 30 Septembrie 2016 2512 ori
Google+ WhatsApp
A început distribuirea formularelor pentru ajutorul de încălzire
A început distribuirea formularelor pentru ajutorul de încălzire

Administrația Serviciilor Sociale Comunitare din cadrul Primăriei Ploiești a început, în această săptămână, distribuirea formularelor pentru solicitarea ajutorului de încălzire în sezonul rece 2016 - 2017.

 

Formularele se distribuie către administratorii asociațiilor de proprietari/locatari, pentru persoanele care utilizează pentru încălzirea locuinţei energie termică furnizată în sistem centralizat, la Poliția Locală Ploiești, intrarea din str. Nicolae Simache nr. 2, la sediul S.C. VEOLIA ENERGIE PRAHOVA S.R.L., Str. Gheorghe Doja nr.154A și la Uniunea Asociațiilor de Proprietari Prahova, cu sediul in Ploiești Str. General Vasile Milea nr.1. bl.A7, parter.

Cetățenii care utilizează, pentru încălzirea locuinţei, gaze naturale, lemne sau energie electrrică, pot ridica formularele de la sediul Poliției Locale Ploiești, intrarea din str. Nicolae Simache nr. 2.

 

Formularele/declaraţiile pe propria răspundere necesare acordării ajutoarelor de încălzire, atât de la bugetul de stat, cât și de la bugetul local, pot fi accesate/descărcate de pe paginile de internet: www.asscploiesti.ro sau www.ploiesti.ro, precizează reprezentanții ASSC.

Depunerea formularelor pentru acordarea ajutoarelor se va face începând cu data de 03.10.2016, la Sediul Poliției Locale Ploiești, intrarea din str. Nicolae Simache nr. 2. Programul pentru primirea acestora va fi în zilele de marți, joi și vineri, între orele 8.30 și 16.30, iar miercurea, în intervalul 8.30 - 18.30.

Informaţii suplimentare privind condițiile de acordare ale acestui sprijin financiar, puteți obține de pe site-ul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, sau la numerele de telefon 0244/384742, pentru energie termică și 0244/526090, pentru gaze naturale, lemne, energie electrică.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.