Consiliul de Administraţie al RASP Ploieşti a fost completat

Publicat in Administratie 12 Aprilie 2016 1152 ori
Google+ WhatsApp
Consiliul de Administraţie al RASP Ploieşti a fost completat
Consiliul de Administraţie al RASP Ploieşti a fost completat

Aleşii locali au aprobat întregirea Consiliului de Administraţie al Regiei Autonome de Servicii Publice prin validarea a doi mebri noi în locurile rămase vacante la începutul anului.

 

 

Astfel, unul dintre membri este Mihaela Scarlat, expert contabil care a lucrat în trecut şi la ANAF şi la Direcţia Fiscală a Primăriei.

Pentru cel de-al doilea post consilierii locali au trebuit să decidă prin vot secret între Iuliana Rădulescu, expert contabil şi Ioan Gheorghe, inginer mecanic, fost consilier local.

Ultimul, Ioan Gheorghe a fost ales cu 13 voturi de către consilierii locali.

Ca atare, Ioan Gheorghe şi Mihaela Scarlat sunt noii membri în CA-ul de la RASP Ploieşti iar odată instalaţi vor trebui să organizeze concursul pentru postul de director al instituţiei, loc rămas vacant după revocarea lui Vasile Nacu în octombrie 2014.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.