Cristian Ganea a trimis o soicitare către ANAP cu privire la blocajul din Primăria Ploieşti

Publicat in Administratie 14 Martie 2016 1456 ori
Google+ WhatsApp
Cristian Ganea a trimis o soicitare către ANAP cu privire la blocajul din Primăria Ploieşti
Cristian Ganea a trimis o soicitare către ANAP cu privire la blocajul din Primăria Ploieşti

Săptămâna trecută s-a ajuns la un blocaj în cadrul Primăriei Ploieşti. Direcţia Economică a instituţiei a blocat plăţile către operatorii care prestează servicii pentru municipalitate.

 

 

Şeful Direcţiei Economice, Nicoleta Crăciunoiu a refuzat să mai dea aviz pentru plata unor facturi către anumiţi operatori economici sau prestatori de servicii care au contracte încheiate cu Primăria Ploieşti.

Chiar şi după şedinţa convocată de primarul interimar, cu toţi directorii din instituţie, nu s-a ajuns la niciun rezultat.

Directorul economic a spus primarului că are anumite dubii privind legalitatea acestor plăţi şi în consecinţă nu îşi va pune semnătura pe nişte documente asupra cărora are suspiciuni.

În această situaţie se află contractul cu Coral, operatorul de dezinsecţie, contractul cu Apa Nova, acordul cadru cu SC Industrie Mică, contractul cu STS, plăţile catre constructorii care lucreaza la proiectele cu finanţare europeană, dar şi situaţia personalului pentru mentenaţă în şcoli detaşat la SGU.

Ca atare, primarul interimar, Cristian Ganea a trimis o solicitate Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice (fostul ANRMAP) pentru a lămuri situaţia acestor contracte şi a plăţilor care depăşesc plafonul din contractele cadru cu operatorii privaţi.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.