Ce spune primarul Cristian Ganea despre pericolul virusului Zika în Prahova

Publicat in Administratie 11 Martie 2016 973 ori
Google+ WhatsApp
Ce spune primarul Cristian Ganea despre pericolul virusului Zika în Prahova
Ce spune primarul Cristian Ganea despre pericolul virusului Zika în Prahova

Cristian Ganea, viceprimarul cu atribuții de primar, a convocat o şedinţă la care au participat  consilieri locali,directorii din primărie  și din instituțiile subordonate pentru a debloca situațiile create  prin neplata unor facturi către unii operatori economici.

 

 

Astfel, au fost discutate contractul cu Coral, contractul cu Apa Nova, acordul cadru cu Industrie Mică , contractul cu STS,  plătile către constructorii care lucrează la proiectele cu finanțare europeana, dar și situația personalului pentru mentenață în școli detașați la SGU.

În urma dezbaterilor aprinse care au avut loc cu uşile închise, Ganea a declarat că-şi va asuma efectuarea lucrărilor de dezinsecţie şi deratizare în Ploieşti, prestate de Coral, dat fiind faptul că există un averstiment al Institului de Sănătate Publică în ceea ce prişte pericolul transmiterii prin muşcătura de ţânţar a virusul Zika.

”Ţinând cont de faptul că există un avertiment al Institului de Sănătate Publică în ceea ce priveşte virusl Zika, un virus care se transmite prin muşcătura ţânţarilor, că există  blocajul care s-a creat în primărie din cauza a câtorva refuzuri la plată  şi până să desluşim dacă sunt reale sau ireale lucruri care au fost spuse de domnişoara director economic, eu personal am dat dispoziţie să se continue deratizarea şi dezinsecţia şi tot planul pe care îl au cei de la RASP. Luni o să meargă o delegaţie din partea Primăriei la ANRSC  pentru a face o verificare, să ştim dacă sunt legale sau ilegale  aceste contracte. Blocajul a apărut din cauza unui contract cadru cu valoare estimată şi s-a depăşit prin prisma contractelor subsecvente. Există viza juridicului care spune că este legal  şi a achiziţiilor care spune că este legal.  Nu este vorba despre un refuz din partea directorului Direcţiei Economice, ci  nu şi-a pus viza de CFPP pentru că are o suspiciune că ar fi fost o depăşire ilegală cu peste 100% a valorii estimate”, a precizat Cristi Ganea, primarul interimar al Ploieştiului.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.