Primarul interimar Cristian Ganea, despre actiunile de deszapezire din Ploiesti GALERIE FOTO

Publicat in Administratie 18 Ianuarie 2016 Actualizat: 18 Ianuarie 2016 1093 ori
Google+ WhatsApp
Primarul interimar Cristian Ganea, despre actiunile de deszapezire din Ploiesti GALERIE FOTO
Primarul interimar Cristian Ganea, despre actiunile de deszapezire din Ploiesti GALERIE FOTO

In ultimele doua zile, pe durata codului portocaliu de ninsoare si viscol, administratia locala a  depus toate eforturile pentru a se putea circula normal, in conditii de iarna, pe artele principale si secundare din municipiul Ploiesti.

 

Ne-a preocupat atât siguranta conducatorilor auto, dar si a ploiestenilor care merg pe jos sau folosesc transportul in comun.

In prima instanta am intervenit pe arterele principale si pe poduri, in zonele institutiilor sanitare si a unitatilor de invatamint, in parcarile administrate de SGU, pe aleile din parcuri si in cimitire. Pasul doi a fost interventia pe artele secundare in cartiere.

La buna desfasurare a lucrurilor un sprijin important l-am primit de la Institutia Prefectului Prahova, de la ISU Prahova si de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Prahova care ne-au ajutat atât la degajarea copacilor cazuti, dar si la indepartarea zapezii din curtile scolilor cu aproximativ 450 de oameni.

Pe aceasta cale, doresc sa le multumesc pentru ajutorul oferit  doamnei prefect Rodica Paraschiv, domnului colonel Nicolae Popescu, inspector sef ISU Prahova, si domnului colonel Adrian Faur, inspector sef IJJ Prahova.

Totodata, vreau sa multumesc si ploiestenilor care au dat dovada de spirit civic si au iesit pentru a indeparta zapada in zonele in care locuiesc.

La aceasta ora se intervine cu toate utilajele pe arterele secundare in cartiere si vom rezolva toate solicitarile primite la dispeceratul primariei si la cel al Politiei Locale.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.