Ce au facut ISU Prahova, ROSAL si SGU de cand a inceput sa ninga la Ploiesti

Publicat in Administratie 18 Ianuarie 2016 1418 ori
Google+ WhatsApp
Ce au facut ISU Prahova, ROSAL si SGU de cand a inceput sa ninga la Ploiesti
Ce au facut ISU Prahova, ROSAL si SGU de cand a inceput sa ninga la Ploiesti

Cristian Mihai Ganea, viceprimarul cu atribuţii de primar al municipiului Ploieşti, a convocat o nouă şedinţă a Comandamentului de deszapezire în această seară la sediul primăriei.

 

Pe parcursul zilei s-a actionat atat pe arterele principale, cat si pe arterele secundare in cartiere. Pe langa utilajele de deszăpezire ale SGU si ale operatorului de salubritate, s-a intervenit şi cu lucrători care au îndepărtat manual zăpada de pe trotuare, din staţiile pentru transportul în comun, din parcări, de la trecerile de pietoni, de pe aleile din parcuri şi din cimitire.

Tot astăzi, reprezentanţii SGU au primit aproximativ 60 de sesizări de copaci rupţi sub greutatea zăpezii. Pentru degajarea acestora s-a intervenit împreună cu reprezentanţii ISU Prahova.

De asemenea, ISU Prahova si Inspectoratul Judetean de Jandarmi au ajutat primaria cu 300, respectiv 150 de persoane pentru a curăţa de zăpadă curţile instituţiilor de învăţământ din Ploieşti.

În această noapte se va acţiona cu material antiderapant şi se va continua intervenţia cu utilaje de deszăpezire pe arterele secundare din cartiere. Pentru curăţarea trecerilor de pietoni şi a staţiilor TCE vor acţiona muncitori cu lopata atât din partea SGU, cât şi din partea ROSAL.

Reamintim că adăpostul de noapte este deschis permanent în această perioadă pentru persoanele fără adăpost. În ultimele 24 de ore un număr de 61 de persoane au fost găzduite la adăpostul primăriei.

Persoanele în vârstă sau cele aflate în dificultate pot solicita ajutor la dispeceratul primăriei la numărul de telefon 0244 984 sau la dispeceratul Poliţiei Locale la numărul de telefon 0244 954.

De asemenea, persoanele care au domiciuliul in afara Ploieştiului şi au nevoie de dializă, vor fi cazate, ca şi în anii precedenţi la caminul Liceului de chimie.

O nouă şedinţă a comandamentului de deszăpezire va avea loc mâine dimineaţă.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.