Ce măsură a luat Prefectura Prahova după tragedia din Colectiv

Publicat in Administratie 02 Noiembrie 2015 1638 ori
Google+ WhatsApp
Ce măsură a luat Prefectura Prahova după tragedia din Colectiv
Ce măsură a luat Prefectura Prahova după tragedia din Colectiv

In dimineata zilei de 02.11.2015, a avut loc la Institutia Prefectului judetul Prahova o sedinta a Grupului de Suport Tehnic a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta.

 

A fost hotarata initierea unor actiuni preventive de reverificare a masurilor de siguranta în exploatare a construcţiilor şi intalaţiilor:

-         reverificarea condiţiilor de siguranţă necesare la toate construcţiile civile şi industriale în care se organizează şi desfăşoară activităţi cu public numeros la nivelul celor 104 localităţi;

-         actualizarea riscurilor identificate la nivelul fiecărei localităţi de către C.L.S.U.;

-         monitorizarea permanentă de catre autoritatile publice locale a activităţilor culturale, artistice, sportive şi altele, care implică public numeros şi asigurarea unor măsuri specifice de siguranţă.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.