5 consilieri locali si o idee salvatoare: Trotuarele si esplanada din fata magazinelor Winmarkt, reparate pe banii unei firme private

Publicat in Administratie 07 August 2015 867 ori
Google+ WhatsApp
5 consilieri locali si o idee salvatoare: Trotuarele si esplanada din fata magazinelor Winmarkt, reparate pe banii unei firme private
5 consilieri locali si o idee salvatoare: Trotuarele si esplanada din fata magazinelor Winmarkt, reparate pe banii unei firme private

Consilierii locali au adoptat hotărârea de asociere cu Win Magazin S.A. societatea care deţine magazinele Omnia şi Galeriile Comerciale privind modernizarea esplananadei din faţa celor două mall-uri. Societatea aminitită s-a oferit să modernizeze trotuarele şi platorul din faţa celor două clădiri pe propria cheltuială şi să întreţină lucrarea pe o perioadă de 5 ani. Cei de la Winmarkt au de gând să monteze pavele de culoare bej iar în zona treptelor de la Galerii să aştearnă o vopsea pentru aderenţă.

Initiatorii acestui proiect sunt consilierii Ganea Cristian, Socoleanu Radu, Botez George, Ursu Razvan si Suga Nicolae.

Potrivit hotărârii SC Win Magazin S.A se obligă să „reamenajeze pavajul pe zona din jurul Centrului Comercial „Winmarkt“ Omnia situat în B-dul Republicii nr. 15, municipiul Ploieşti, cu suprafata de 1.510 mp, precum şi să reabiliteze pavajul din zona Centrului Comercial Winmarkt Grand Centre situat în B-dul Republicii 17-25, cu suprafaţă de 3.100 mp. Asociatul se angajează să asigure întreţinerea pavajului executat, pe o perioada de 5 ani de la data semnarii procesului verbal de recepţie la terminarea lucrărilor“.

Atât operaţiunea de refacere a pavajului cât şi cea de întreţinere ulterioara se vor face pe cheltuiala exclusiva a Asociatului. Nici una din Parti nu poata solicita, sub nicio forma, despagubiri de la cealalta parte. La data receptionarii lucrarilor executate, acestea devin proprietatea Municipiului Ploiesti, fara plata.

Refacerea pavajului Centrului Comercial Winmarkt Omnia se va realiza în termen de 5 săptămâni de la semnarea contractului de asociere. De asemenea, reabilitarea pavajului în faţa Centrului Comercial Winmarkt Grand Centre se va realiza în termen de 10 săptămâni.

Primăria Ploieşti îşi păstrează dreptul de a modifica anumite elementele prevazute în proiect în situatia în care se întocmeste un nou plan de design urbanistic al centrului municipiului.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.