Primar din Prahova, în CONFLICT DE INTERESE

Publicat in Administratie 08 Iulie 2015 595 ori
Google+ WhatsApp
Primar din Prahova, în CONFLICT DE INTERESE
Primar din Prahova, în CONFLICT DE INTERESE

Agenția Națională de Integritate a constatat existența conflictului de interese de natură penală în cazul fostului primar al orașului Azuga, Adrian Gheorghe Purcaru.

 

Acesta a ocupat scaunul de edil în mandatul trecut și a fost consilier local în CL Azuga în perioada 27 iunie 2012 - 25 aprilie 2013. ANI arată, în cazul său, că “în perioada exercitării mandatului de primar, a participat la deliberarea și adoptarea hotărârii Consiliului Local al Orașului Azuga din data de 30 iunie 2011 privind concesionarea fără licitație publică a unui teren în suprafață de 84 mp pentru construire zid de sprijin și grup sanitar. Ulterior aprobării H.C.L. din data de 30 iunie 2011, Primăria Orașului Azuga (reprezentată prin PURCARU GHEORGHE ADRIAN, în calitate de concedent) a încheiat, la data de 19 septembrie 2011, un contract de concesiune privind exploatarea terenului în suprafață de 84 mp, în vederea construirii unui zid de sprijin și grup sanitar, pe o durată de 49 ani, cu posibilitatea prelungirii cu ½ din durata inițială, cu PURCARU GHEORGHE ADRIAN, în calitate de concesionar”.

ANI precizează că în acest caz a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Sinaia, în vederea verificării indiciilor privind posibila săvârșire a infracțiunii de conflict de interese.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.