LUCRĂRILE la sensul giratoriu suspendat de la Păulești sunt BLOCATE

Publicat in Administratie 22 Iunie 2015 2748 ori
Google+ WhatsApp
LUCRĂRILE la sensul giratoriu suspendat de la Păulești sunt BLOCATE
LUCRĂRILE la sensul giratoriu suspendat de la Păulești sunt BLOCATE

Lucrările la sensul giratoriu suspendat din intersecția spre Păulești (la ieşirea din Ploieşti spre DN 1B) sunt din nou blocate.



Motivul este faptul că SCT (Societatea de Construcţii în Transport Bucureşti), constructorul pasajului, are datorii la alte societăți, iar Consiliul Județean Prahova a fost înștiințat că trebuie să vireze banii alocați lucrărilor în conturile respectivelor firme. În acest context constructorul nu mai are bani să continue lucrarea, iar momentan proiectul stagnează.

Reprezentanții Consiliului Județean Prahova se vor întâlni marți cu cei ai societății constructor pentru a găsi o soluție de deblocare a lucrării.

Proiectul face parte din cadrul Programului Operaţional Regional 2007 – 2013, valoarea lucrărilor fiind de peste 17,7 milioane de euro.

Proiectul este executat in proportie de peste 50%.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.