Iulian Teodorescu, sa-ti fie rusine! Inca un motiv pentru care n-o sa ajungi primar!

Publicat in Administratie 19 Iunie 2015 2234 ori
Google+ WhatsApp
Iulian Teodorescu, sa-ti fie rusine! Inca un motiv pentru care n-o sa ajungi primar!
Iulian Teodorescu, sa-ti fie rusine! Inca un motiv pentru care n-o sa ajungi primar!

Statul norvegian, prin intermediul Armatei Salvării, a deschis ieri la Ploieşti un centru comunitar pentru copiii neşcolarizaţi din familii nevoiaşe. Investiţia in valoare de 400.000 euro se adreseaza unui numar de 100 de adulţi şi 90 de copii din familii defavorizate din Ploieşti, informeaza www.observatorulph.ro 

Centrul a fost inaugurat în prezenţa însărcinatului cu afaceri al Ambasadei Norvegiei în România, domnul Herman Baskar. Din partea autoritatilor locale, doar Raul Petrescu, viceprimarul Ploiestiului. Atat!

De regula, taierile de panglici la Ploiesti se lasa cu mici si bere, fotografii si marketing. De data asta, primarul Teodorescu a simtit ca nu e loc de vreo spaguta sau macar de-o friptura buna, asa ca nu si-a obosit picioarele. RUSINE, Iulian Teodorescu, cel care pretinzi ca stii sa administrezi si sa reprezinti orasul Ploiesti!

Raluca Eparu a prezentat evenimentul de ieri, pe pagina personala de Facebook:

Armata Salvarii ne alfabetizeaza. Gratis. Fara sa aiba nevoie de multumiri...

Guvernul norvegian a investit la Ploieşti aproape 400.000 de euro, într-un centru pentru copiii nescolarizati din familii nevoiase. Acestia vor avea la centru nu numai acces la educatie, ci si asistenta medicala si hrana. In plus, voluntarii de la Armata Salvarii ii vor duce pe copii si in excursii. Centrul va încerca să ajute 100 de adulţi şi 90 de copii din familii defavorizate care vor fi sprijiniţi să se integreze în societate. Adulţii vor participa la cursuri de formare practică, iar copiii, la cursuri în regim afterschool, la activităţi sportive. Proiectul face parte din programul ”Combaterea Sărăciei în România” , susţinut de Armata Salvării"

Asta e stire. Evenimentul a fost astazi si desi e pomana pentru ploiesteni si mana cereasca pentru beneficiari, nici Primaria Ploiesti si nici Prefectura Prahova (la eveniment au venit si oficiali ai Ambasadei Norvegiei, asa ca prefectura putea sa se miste cumva) nu au anuntat aceasta inaugurare. Am aflat din cu totul alte surse, iar dimineata cand am intrebat la primarie de eveniment, nu se stia, cu toate ca viceprimarul Raul Petrescu a participat. Nu am pretentia ca vicele sa anunte pe la biroul de presa unde se duce si ce face, dar am pretentia ca atunci cand unii din Norvegia vin sa faca ce nu poti tu, autoritate locala, sa anunti cu surle si trambite marea investitie. Si nu, nu o sa te arate nimeni cu degetul ca nu stii sa iti chivernisesti banii si sa faci ce trebuie pentru populatie si ca trebuie sa vina altii sa faca ce nu poti tu! O sa fim multumiti ca faci ceva de bun simt si multumesti asa cum se cuvine unuia care vina dezinteresat sa te ajute!”

Armata Salvarii ne alfabetizeaza. Gratis. Fara sa aiba nevoie de multumiri..."Guvernul norvegian a investit la Ploiești aproape 400.000 de euro, într-un centru pentru copiii nescolarizati din familii nevoiase. Acestia vor avea la centru nu numai acces la educatie, ci si asistenta medicala si hrana. In plus, voluntarii de la Armata Salvarii ii vor duce pe copii si in excursii. Centrul va încerca să ajute 100 de adulţi şi 90 de copii din familii defavorizate care vor fi sprijiniți să se integreze în societate. Adulţii vor participa la cursuri de formare practică, iar copiii, la cursuri în regim afterschool, la activităţi sportive. Proiectul face parte din programul ”Combaterea Sărăciei în România” , susținut de Armata Salvării"Asta e stire. Evenimentul a fost astazi si desi e pomana pentru ploiesteni si mana cereasca pentru beneficiari, nici Primaria Ploiesti si nici Prefectura Prahova (la eveniment au venit si oficiali ai ambasadei Norvegiei, asa ca prefectura putea sa se miste cumva) nu au anuntat aceasta inaugurare. Am aflat din cu totul alte surse, iar dimineata cand am intrebat la primarie de eveniment, nu se stia, cu toate ca viceprimarul Raul Petrescu a participat. Nu am pretentia ca vicele sa anunte pe la biroul de presa unde se duce si ce face, dar am pretentia ca atunci cand unii din Norvegia vin sa faca ce nu poti tu, autoritate locala, sa anunti cu surle si trambite marea investitie. Si nu, nu o sa te arate nimeni cu degetul ca nu stii sa iti chivernisesti banii si sa faci ce trebuie pentru populatie si ca trebuie sa vina altii sa faca ce nu poti tu! O sa fim multumiti ca faci ceva de bun simt si multumesti asa cum se cuvine unuia care vina dezinteresat sa te ajute!

Posted by Raluca Eparu on Wednesday, June 17, 2015

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office