Senzaţional: O firmă din Cipru s-a oferit să hrănească săracii Ploieştiului

Publicat in Administratie 17 Mai 2011 Actualizat: 17 Mai 2011 2468 ori
Google+ WhatsApp
Senzaţional: O firmă din Cipru s-a oferit să hrănească săracii Ploieştiului
Senzaţional: O firmă din Cipru s-a oferit să hrănească săracii Ploieştiului

Clar, este vorba de un titlu tendenţios, dar merită: Dragoş Pătraru a descoperit că în spatele firmei Terra Verde, care a primit pe doi lei centrul Ploieştiului ca să amenajeze o terasă inutilă, se află un offshore din Cipru. Fast-food-ul din Ploieşti a primit în vara anului trecut de la Primăria Ploieşti 120 de metri din spaţiul pietonal central pentru doar 200 de porţii de mâncare destinate săracilor Ploieştiului. Terra Verde îi aparţinea atunci lui Florin Bercea, omul de bază al lui Liviu Luca şi Ligii Asociațiilor Sportive din Petrol. Imediat după semnarea înţelegerii penibile cu Primăria Ploieşti, Bercea a dispărut din firmă lăsând loc unui off-shore din Cipru, Enco Investments Ltd, iar administrator este Renata Rădulescu; tot Rădulescu îl cheamă şi pe administratorul firmei offshore. Un alt element haios: LASP este reprezentată în firma Terra Verde de către consilierul PSD Mihail Sava Nicolescu, aflat, dacă a votat pentru asociere, într-un conflict de interese cel puţin moral. 

Ieri s-a mai derulat un episod amuzant pe şantierul terasei (da, şantier, că băieţii au spart pavajul şi au turnat fundaţii): un dobitoc, probabil, a integrat în structura cortului un cablu de electricitate (vezi foto). Dorele, dă cu partea ascuţită....

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro