Ce lucrări de reparatii si investitii au loc astazi in Ploiești

Publicat in Administratie 10 Iunie 2015 683 ori
Google+ WhatsApp
Ce lucrări de reparatii si investitii au loc astazi in Ploiești
Ce lucrări de reparatii si investitii au loc astazi in Ploiești

Primăria Municipiului Ploieşti, prin Direcţia Tehnic Investiţii, informează cetăţenii cu privire la lucrările de reparaţii şi investiţii care au loc astăzi pe raza municipiului Ploieşti.

 

Astfel, în cadrul contractului de „Delegare de gestiune a serviciului de construire, modernizare, reparare si întreţinere a reţelei stradale, lucrări de artă, parcări (cu excepţia celor aflate in administrarea altor entităţi) aflate in administrarea consiliului local al municipiului Ploieşti, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban” se vor realiza lucrări de reparații curente la carosabilul și trotuarele aferente străzilor Barbu Ștefănescu Delavrancea, respectiv str. Nicolae Simache, precum și lucrări de reparații curente pe străzile: str. Alexandru Odobescu, str. Făt Frumos, str. Lăpușneanu, str. General Magheru și str. Praga.

Totodată, astăzi se vor derula lucrări de amenajare la investiția „ Scuar zona Nord în str. Găgeni bl.110, 111”, respectiv lucrări de amenajare la investiția “Loc de odihnă din str. Gheorghe Doja, nr.77” ( intersecție cu str. Candiano Popescu).

De asemenea, pe raza municipiului Ploieşti, vor avea loc şi lucrări de refacere a sistemului rutier, ca urmare a lucrărilor de intervenţii la reţelele de apă și canalizare, care au fost efectuate de către operatorul de specialitate.

Tot astăzi, se vor derula şi lucrări de întreţinere la semafoarele din oraş, după cum urmează:

- revizie sisteme semaforizare intersecţie strada Andrei Mureșanu / Șoseaua Nordului;

- revizie sisteme semaforizare intersecție strada Ghe. Lazăr / strada Democrației.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.