Primaria Ploiesti a "tocat" 600.00 de EURO pe intretinerea cladirii Petrom in care NU SE POATE amenaja Spitalul Copiilor

Publicat in Administratie 28 Aprilie 2015 1090 ori
Google+ WhatsApp
Primaria Ploiesti a "tocat" 600.00 de EURO pe intretinerea cladirii Petrom in care NU SE POATE amenaja Spitalul Copiilor
Primaria Ploiesti a "tocat" 600.00 de EURO pe intretinerea cladirii Petrom in care NU SE POATE amenaja Spitalul Copiilor

Afacerea relocării spitalului de pediatrie în sediul OMV Petrom de către Primăria Ploieşti capătă aspecte penale după ce observatorulph.ro a dezvăluit că Ministerul Sănătăţii nu a eliberat avizele necesare. În cei doi ani în care clădirea s-a aflat în administrarea primăriei s-au tocat pe utilităţi, pază, curăţenie şi salarii peste 600.000 de euro! Întrebare: cine răspunde pentru această pagubă din bugetul local?


Lăsând la o parte faptul că licitaţia organizată de Primăria Ploieşti pentru proiectare şi execuţie relocare a spitalului de pediatrie este în faza adjudecării, deşi clădirea de birouri este improprie, Municipalitatea a cheltuit până acum sume uriaşe pentru întreţinerea sediului din sticlă şi oţel.


Astfel, numai în perioada mai 2013-martie 2014, Primăria Ploieşti a cheltuit aproape un milion de lei (echivalentul a 250.000 de euro) numai pe utilităţi.


Având în vedere că de la data transmiterii adresei de mai sus până în  prezent a mai trecut un an, rezultă că suma cheltuită s-a dublat, ajungând la echivalentul a 500.000 de euro. 


Dacă adăugăm costurile cu serviciile de pază, asigurate de Poliţia Locală Ploieşti (şase agenţi, în câte trei schimburi, aproximativ 10.000 de lei/lună, respectiv 120.000 de lei/an) şi de curăţenie, servicii asigurate de SGU Ploieşti, dar şi plata secretarei fundaţiei Copiii Noştri, rezultă o pagubă în bugetul local de peste 600.000 de euro în  cei doi ani în care sediul OMV Petrom s-a aflat în administrarea Primăriei Ploieşti!

Concluzia: Din banii contribuabililor, Primăria Ploieşti a suportat timp de doi ani factura de întreţinere a clădirii care trebuia achitată de OMV Petrom!

Vezi aici documentul care arata cati bani s-au cheltuit inutil pentru asa-zisul proiect "Spitalul Copiilor"

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.