Mai multe Primarii din Prahova, in prag de faliment

Publicat in Administratie 23 Aprilie 2015 1584 ori
Google+ WhatsApp
Mai multe Primarii din Prahova, in prag de faliment
Mai multe Primarii din Prahova, in prag de faliment

Mai multe primării prahovene sunt foarte aproape de a intra în colaps financiar. Această situație este de fapt o repercursiune a deciziei Guvernului de a acorda în mod direct, prin Ministerul Finanţelor, bugetul pentru administrațiile locale.

 

„Sunt mai multe primării din Prahova care nu au bani de funcţionare până la sfârşitul lunii iunie. În 2014 nu au mai primit fonduri suficiente şi am ajuns în situaţia ca din luna iulie – august să nu mai poată funcţiona, să nu mai aibă bani nici măcar pentru cheltuielile de funcţionare”, a declarat primarul comunei Cornu, Cornel Nanu, prim-vicepreşedintele Asociaţiei Comunelor din România.

Printre localităţile localitățile aflate în această situație se numără Drăgăneşti, Valea Călugărească, Mizil și Lipănești.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office