Planurile viceprimarului Iolanda Băzăvan pentru Spitalul de Pediatrie

Publicat in Administratie 07 Aprilie 2015 1107 ori
Google+ WhatsApp
Planurile viceprimarului Iolanda Băzăvan pentru Spitalul de Pediatrie
Planurile viceprimarului Iolanda Băzăvan pentru Spitalul de Pediatrie

Începând de luni, Iolanda Băzăvan și-a început activitatea de consilier local cu atribuții de viceprimar.

 

 

”Voi lua legătura cu toți directorii din subordine pentru a informări privind stadiul proiectelor pe care le avem în desfășurare și cele care urmează a fi implementate. Îmi doresc ca lunar să prezentăm în cadrul Consiliului Local Ploiești informații privind stadiul lucrărilor din oraș”, a spus Iolanda Băzăvan, potrivit phon.ro.

Printre primele lucruri de care se va ocupa viceprimarul se numără o mai bună funcționare a Spitalului de Pediatrie Ploiești.

”La spitalul de Pediatrie voi pune accent pe modul de organizare și atitudinea personalului. Având copii, știu cât de importanți sunt acești primi pași. Totodată, este important și modul în care este gestionată partea de aprovizionare și dotare medicală a respectivului spital”, a mai precizat consilierul local cu atribuții de viceprimar.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.