SENS UNIC pe strada Cuza Vodă din Ploieşti

Publicat in Administratie 27 Martie 2015 3142 ori
Google+ WhatsApp
SENS UNIC pe strada Cuza Vodă din Ploieşti
SENS UNIC pe strada Cuza Vodă din Ploieşti

Viceprimarul cu atribuţii de primar, Iulian Teodorescu, vrea să modifice proiectul iniţial privind traficul rutier de pe strada Cuza Vodă. După ce strada a fost îngustată de construcţia parcării, trebuia găsită o soluţie de rezolvare a traficului. Soluţia iniţială prevedea crearea a trei benzi prin desfiinţarea trotuarului şi tăierea copacilor pe o lungime de peste 50 de metri.

 

Viceprimarul Teodorescu vrea modificarea acestei soluţii prin neafectarea zonei verzi şi a trotuarului de lângă blocurile de locuit vizavi de Casa de Cultură a Sindicatelor. Inţiativa vine şi ca urmare a numeroase sesizări ale ploieştenilor care au reclamat posibila distrugere a zonei verzi.

„Am propus modificarea acestui proiect şi crearea a numai două benzi de circulaţie şi introducerea sensului unic dinspre strada Grigore Cantacuzino către Vasile Lupu“, a precizat viceprimarul Iulian Teodorescu.

În acest sens, viceprimarul Teodorescu va organiza luni, 30 martie,  o întâlnire  cu  ploieştenii  care locuiesc pe strada Cuza Voda pentru a discuta această propunere. Întţlnirea va avea loc în Sala Europa a Palatului Administrativ începând cu ora 16. Vor fi prezenţi si  reprezentanţii  Direcţiei Tehnic Investiţii,  Direcţiei Generale de Dezvoltare Urbană,  arhitecţi,   proiectanţi, consultanţi,  constructorul lucrării precum şi reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.