Ce se întâmplă cu sensul giratoriu suspendat de pe DN 1B

Publicat in Administratie 25 Martie 2015 1831 ori
Google+ WhatsApp
Ce se întâmplă cu sensul giratoriu suspendat de pe DN 1B
Ce se întâmplă cu sensul giratoriu suspendat de pe DN 1B

În perioada martie - noiembrie 2015, Consiliul Județean Prahova execută lucrări la sensul giratoriu suspendat  de la ieşirea din Ploieşti pe DN 1B la intersecţia cu DJ 102.

 

Legătura de acces între cele două drumuri se va face prin bretele de acces denivelate şi un pod cu o lungime de aproximativ 1 km. Inelul giratoriului va avea aproximativ 280 de metri. La finalizare, giratoriul va înlocui intersecţia semaforizată existentă în prezent, deviind şi separând fluxurile de trafic.

Lucrările ce se execută în această perioadă la realizarea  rampelor de acces pe sensul giratoriu  au condus la devierea traficului, respectiv la îngustarea părții carosabile îngreunând circulaţia.

Conducatorii auto sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară şi să manifeste înţelegere pe perioada lucrărilor.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.