Câţi bani va atrage Primăria Ploieşti de la Uniunea Europeană în 2015

Publicat in Administratie 12 Februarie 2015 757 ori
Google+ WhatsApp
Câţi bani va atrage Primăria Ploieşti de la Uniunea Europeană în 2015
Câţi bani va atrage Primăria Ploieşti de la Uniunea Europeană în 2015

Iulian Bădescu, primarul Ploieștiului, a prezentat marți proiectul de buget al municipiului pentru anul 2015. Cea mai mare parte a veniturilor bugetare ale Ploieștiului provin din fondurile Uniunii Europene, adică 31% din totalul bugetului.

 

Veniturile orașului se completează cu banii din impozite pe venituri, TVA-uri, taxe și impozite de la persoane fizice și juridice, dar și vânzări, concesiuni, donații, sponsorizări.

Bugetul Ploieștiului din 2015 este de 887.465.805 lei (aproximativ 200 de milioane de euro), ceea ce înseamnă că fondurile europene atrase sunt de aproximativ 62 de milioane de euro.

În ceea ce privește destinația fondurilor din buget, acestea vor merge în proporție de 40% spre cheltuielile curente ale orașului (reparații drumuri, salubritate, curățenie, iluminat public etc), investiții din fonduri UE (31%), dar și asistență socială, etc.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.