Proiect de extindere al Spitalul Județean. Cum ar putea arăta FOTO

Publicat in Administratie 27 Ianuarie 2015 679 ori
Google+ WhatsApp
Proiect de extindere al Spitalul Județean. Cum ar putea arăta FOTO
Proiect de extindere al Spitalul Județean. Cum ar putea arăta FOTO

Extinderea Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Ploieşti reprezintă în acest moment un proiect aflat pe lista de priorități a Consiliului Judeţean Prahova.

 

Pentru a putea fi implementat în forma dorită, reprezentanții CJ Prahova au cerut sprijinul secretarului de stat din cadrul Ministerului Sănătăţii, Raed Arafat. În urma unor discuţii purtate între reprezentanţii celor două instituţii s-a ajuns la concluzia că UPU Ploieşti ar putea fi extins după modelul unităţii spitaliceşti din Târgu Mureş.

“O delegaţie a Consiliului Judeţean Prahova a fost în Târgu Mureş pentru a vedea cum arată Unitatea de Primiri Urgenţă din oraş. Vom creiona proiectul de extindere al UPU Ploieşti după modelul celui din Târgu Mureş şi-l vom prezenta domnului Raed Arafat”, a spus Fabioara Ionescu, county-managerul judeţului Prahova, pentru phon.ro.

UPU Târgu Mureş a fost amenajata la parterul clădirii Spitalului Judeţean de Urgentă pe o suprafată de 2.500 mp faţă de numai circa 400 mp cât ocupa până la extindere.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.