Delegaţie a CJ Prahova, la sărbătoarea oraşului Hânceşti. Mircea Cosma a primit titlul de OM EMERIT

Publicat in Administratie 23 Noiembrie 2014 Actualizat: 24 Noiembrie 2014 1002 ori
Google+ WhatsApp
Delegaţie a CJ Prahova, la sărbătoarea oraşului Hânceşti. Mircea Cosma a primit titlul de OM EMERIT
Delegaţie a CJ Prahova, la sărbătoarea oraşului Hânceşti. Mircea Cosma a primit titlul de OM EMERIT

O delegatie a CJ Prahova, condusa de presedintele Mircea Cosma a participat, în acest weekend, la sarbatoarea orasului Hancesti din Republica Moldova. Oraşul Hânceşti este resedinta Raionului cu acelaşi nume, raion înfrăţit cu judetul Prahova încă din anul 2002. 

 

Delegatia prahoveană s-a intalnit cu secretarul adj al Ambasadei SUA din Chisinau, coordonatorul de program USAID din R. Moldova, Kant Larson, care a donat orasului Hancesti un buldoexcavator.

Delegatia a participat la sfintirea Monumentului lui Stefan cel Mare. Slujba a fost oficiata de un sobor de preoti in frunte cu Episcopul Petru, al Unghenilor,Nisporenilor si Hancestilor.

Oficialităţile din Prahova au discutat despre reconstruirea cu ajutorul fondurilor europene a Conacului Manuc -Bei si a Manastirei Hancu. Seara, delegatia a participat la spectacolul festiv dedicat celor 514 ani de atestare documentara a orasului Hancesti, iar cu acest prilej i s-a conferit titlul de Om Emerit presedintelui Cosma, distinctie introdusa pentru prima data in R. Moldova.

Delegatia a avut intalniri cu Marcel Raducanu, viceprim ministru, ministru al Dezvoltarii Regionale a Guvernului R. Moldova pe teme vizand Parcul Industrial Cimislia si Parcul Industrial Hancesti.

Sambata delegatia s-a intalnit cu un grup de oamnei de afaceri specializati in conservarea fructelor si legumelor. Cu acest prilej a fost vizitat un depozit de conservare a fructelor si strugurilor cu o capacitate de 1000 tone.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.