Victor Ponta: Poliţia, Jandarmeria şi ISU vor avea parcuri auto noi în maxim 2 ani

Publicat in Administratie 05 Noiembrie 2014 1911 ori
Google+ WhatsApp
Victor Ponta: Poliţia, Jandarmeria şi ISU vor avea parcuri auto noi în maxim 2 ani
Victor Ponta: Poliţia, Jandarmeria şi ISU vor avea parcuri auto noi în maxim 2 ani
Poliţia, Jandarmeria şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă vor avea peste 5.000 autovehicule noi, iar în maximum doi ani întregul parc auto al acestor instituţii va fi la standarde ridicate, a declarat premierul Victor Ponta.
 
 
El a asistat, miercuri, la ceremonia de predare către structurile operative ale Ministerului de Interne ale primelor autoturisme Dacia Duster achiziţionate prin Programul de stimulare a înnoirii parcului auto Naţional.
 
Potrivit premierului, maşinile au fost achiziţionate la preţul de 11.000 euro pentru un autovehicul.
 
"Aceasta înseamnă condiţii mai bune pentru ei, pentru intervenţii, şi costuri mai mici pentru noi, pentru că nu mai reparăm la cele vechi. Asta înseamnă să faci o licitaţie corectă, să foloseşti banii în mod corect, nu să-i furi, cum i-au furat cei care luau Logan-uri cu 70.000", a spus Ponta.
 
Întrebat de presă de unde vor fi asigurate încă 20 milioane euro, necesar estimat pentru restul de maşini suplimentar celor 5.000 autovehicule furnizate acum, Ponta a răspuns doar că vor fi asigurate în continuare toate fondurile necesare pentru ca, în maximum doi ani, întregul parc auto al Poliţiei, Jandarmeriei şi Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă să fie la un standard ridicat.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office