Comandament de deszăpezire la Primăria Ploieşti. Ce măsuri s-au luat

Publicat in Administratie 29 Octombrie 2014 Actualizat: 29 Octombrie 2014 1186 ori
Google+ WhatsApp
Comandament de deszăpezire la Primăria Ploieşti. Ce măsuri s-au luat
Comandament de deszăpezire la Primăria Ploieşti. Ce măsuri s-au luat

După ce meteorologii au anunţat scăderi de temperatură, ninsori şi polei, Primăria Ploieşti a întrunit miercuri Comandamentul de Deszăpezire, coordonat de viceprimarul Iulian Teodorescu. Acesta e explicat că, pentru a trece iarna fără probleme, trebuie să existe o strategie foarte bine pusă la punct mai ales că în municipiu se desfăşoară lucrări de reabilitare a liniilor de tramvai, în zone intens circulate.

 

“În data de 13 noiembrie, vom avea o nouă şedinţă la care i-am invitat pe diriginţii de şantier şi pe directorul Direcţiei Tehnic Investiţii. De asemenea, am solicitat Agenţiei Naţionale de Mediu aviz pentru patru locuri aflate în fiecare punct cardinal ale Ploieştiului în care să putem depozita zăpada strânsă de pe străzi, în afară de staţia de epurare”, a declarat viceprimarul Iulian Teodorescu, referitor la măsurile ce vor fi luate în muncipiu în perioada în care va ninge, potrivit republicanul.ro.

Totodată, comisia întrunită miercuri a hotărât ca asociaţiile de prorietari să poată achiziţiona deja material derapant de la Rosal, societatea care se ocupă de deszăpezire în Ploieşti.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.