Sistem de alimentare cu apă, inaugurat de Mircea Cosma la Măgurele FOTO

Publicat in Administratie 20 Octombrie 2014 1219 ori
Google+ WhatsApp
Sistem de alimentare cu apă, inaugurat de Mircea Cosma la Măgurele FOTO
Sistem de alimentare cu apă, inaugurat de Mircea Cosma la Măgurele FOTO

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a participat, luni 20 octombrie, la recepţia finală a proiectului “Mărirea capacităţii de transport apă şi împrejmuire cu gard a bazinelor de acumulare cu apă – comuna Măgurele”.

Lucrarea a constat în realizarea unei conducte de transport apă cu o lungime totală de 1156 m, care face legătura între staţia de pompare din cadrul Gospodăriei de apă amplasată în satul Făget şi rezervoarele de acumulare apă amplasate în Comuna Măgurele - sat Coada Malului. În vederea îmbunătăţirii capacităţii de transport s-a separat refularea pompelor astfel încât 2 vor alimenta un rezervor de 400 mc, iar alte 2 vor alimenta două rezervoare de 200 mc fiecare, executate în anul 2011.

Pentru delimitarea zonei de protecţie sanitară din jurul rezervoarelor s-a executat o împrejmuire din stalpi şi centuri de beton armat şi zidărie armată din BCA.

Investiţia în valoare de 530.000 lei s-a derulat în cadrul unui parteneriat încheiat între Consiliul Judeţean Prahova şi Comuna Măgurele.

După inaugurarea sistemului de alimentare cu apă cei prezenţi au plantat în zona de protecţie sanitară 100 de pomi fructiferi.Noul sistem de alimentare cu apă va deservi 1602 gospodării, 28 de agenţi economici şi 4 instituţii publice.

Pe parcursul vizitei în comuna Măgurele preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a depus un buchet de flori la bustul Regelui Burebista amplasat în faţa primăriei şi a făcut o oprire la Şcoala cu clasle I-VIII – Măgurele, pentru care intenţionează să aloce fonduri în vederea realizării unei săli de sport şi a unui teren de fotbal.

La inaugurarea investiţiei din Măgurele au mai fost prezenţi, Vasilică Diaconu – primarul comunei, senatori şi deputaţi de Prahova, consilieri judeţeni şi locali, primari din comunele învecinate şi locuitori ai comunei Măgurele.

VEZI AICI MAI MULTE FOTOGRAFII DE LA EVENIMENT

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.