Ce amenzi riscă ploieştenii care consumă alcool pe domeniul public

Publicat in Administratie 20 Octombrie 2014 1160 ori
Google+ WhatsApp
Ce amenzi riscă ploieştenii care consumă alcool pe domeniul public
Ce amenzi riscă ploieştenii care consumă alcool pe domeniul public

Poliția Locală Ploiești a acționat în perioada 17-19 octombrie 2014 pentru descurajarea și prevenirea comiterii de fapte antisociale pe raza municipiului, pentru stoparea fenomenului cerșetoriei, în vederea asigurării fluenței traficului rutier și respectării legislației în vigoare de către conducătorii auto. În urma activităților desfășurate de polițiștii locali, au fost aplicate 81 de sancțiuni contravenționale, valoarea totală a acestora fiind de 9.250 lei.

 

Astfel, polițiștii locali au identificat 9 persoane care consumau băuturi alcoolice pe domeniul public, fiind sancţionate cu câte 100 lei fiecare - conform Legii nr. 61/ 1991 privind încălcarea unor norme de convieţuire în societate.

De asemenea, au fost depistate 14 persoane care abandonau deșeurile menajere în alte locuri decât cele special amenajate, încălcând prevederile H.C.L. nr. 228/2006.

Alte fapte contravenționale depistate au constat în deținerea de acte de identitate expirate, apelarea în mod repetat la mila publică, circulația cu atelaje hipo pe străzile pe care le este interzisă deplasarea și nerespectarea unei bune conduite în traficul rutier.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office