Află când va fi gata nodul de la Gherghiţa către autostrada A3. Uite care este stadiul lucrărilor FOTO

Publicat in Administratie 16 Octombrie 2014 2058 ori
Google+ WhatsApp
Află când va fi gata nodul de la Gherghiţa către autostrada A3. Uite care este stadiul lucrărilor FOTO
Află când va fi gata nodul de la Gherghiţa către autostrada A3. Uite care este stadiul lucrărilor FOTO

Prezent la inaugurarea reţelelor de alimentare cu apă şi gaze din comuna Balta Doamnei,  preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma a profitat de prezenţa în zonă şi  a vizitat locul ce a fost marcat în vederea  construirii racordul Drumului Judeţean DJ 100B la Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti   (Gherghiţa).

 

Lucrarea se preconizează a fi gata în luna august a anului viitor şi constă în amenajarea unui nod rutier de acces către Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti cu fonduri de la Consiliul Judeţean Prahova şi prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

Pentru traseul propus în vederea realizării acestui nod rutier a fost necesară exproprierea unei suprafeţe de 140.000 de mp de teren.

Investiţia este evaluată la aproximativ 14.000.000 lei din care 1.400.000 lei au costat exproprierile.

Realizarea nodului de la Gherghiţa către Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti va conduce la reducerea distanţei de parcurs, reducerea timpului de călătorie, diminuarea poluării atmosferice şi fonice, reducerea costurilor de operare a autovehiculelor.  În acelaşi timp, comuna Gherghiţa aflată pe  “Drumul Voievozilor” va devein un punct turistic uşor de accesat pentru iubitorii de istorie, mai cu seamă că începând de anul viitor în localitate va funcţiona un Muzeu Medieval.

Totodată, la Gherghiţa, preşedintele Mircea Cosma a mai verificat stadiul lucrărilor  de la Căminul Cultural şi de la gospodăria de apă.

VEZI AICI IMAGINI DE LA EVENIMENT

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office