Centrul pentru Persoane cu Handicap de la Tătărăi, modernizat şi dotat cu echipamente noi

Publicat in Administratie 15 Octombrie 2014 Actualizat: 15 Octombrie 2014 1477 ori
Google+ WhatsApp
Centrul pentru Persoane cu Handicap de la Tătărăi, modernizat şi dotat cu echipamente noi
Centrul pentru Persoane cu Handicap de la Tătărăi, modernizat şi dotat cu echipamente noi

Miercuri, 15 octombrie, 2014, autoritățile prahovene au semnat contractual de finanţare pentru  proiectul „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi dotarea cu echipamente specifice nevoilor beneficiarilor de servicii din CITOPAH Tătărăi, judeţul Prahova”, cu o valoare totală de 3.989.150 lei, din care valoarea totală eligibilă este de 2.857.277 lei.

 

Obiectivul general al proiectului, derulat în cadrul Programului Operațional regional, vizează îmbunătăţirea calităţii infrastructurii şi a gradului de confort, dezvoltarea serviciilor oferite în cadrul Centrului de Integrare prin Terapie Ocupaţională pentru Persoane Adulte cu Handicap Tătărăi prin realizarea lucrărilor de consolidare, reabilitare, modernizare şi echipare. Astfel, vor fi realizate lucrări de consolidare , amenajare şi dotare a clădirii Pavilion bolnavi (C11) din cadrul C.I.T.O.P.A.H. Tătărăi în vederea redării circuitului funcţional al clădiriia, anunță CJ Prahova. Alte lucrări mai prevăd construirea unei sere cu suprafaţa de 70 mp pentru dezvoltarea serviciilor destinate recuperării şi implicării active a persoanelor beneficiare ale serviciilor din cadrul centrului.

Beneficiarii proiectului vor fi cele 47 de persoane adulte cu handicap, personalul care lucrează în cadrul centrului, familiile persoanelor protejate în centru, și nu numai. Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Prahova, finalizarea acestui proiect va face ca numărul persoanelor adulte care beneficiază  de infrastructura pentru servicii sociale să crească de la 47 la 66 de persoane.

Durata de implementare a proiectului este de 14 luni.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office