Situaţia UM Plopeni şi FSH Băicoi, discutată la Ministerul Economiei. Vezi ce decizii s-au luat

Publicat in Administratie 15 Octombrie 2014 617 ori
Google+ WhatsApp
Situaţia UM Plopeni şi FSH Băicoi, discutată la Ministerul Economiei. Vezi ce decizii s-au luat
Situaţia UM Plopeni şi FSH Băicoi, discutată la Ministerul Economiei. Vezi ce decizii s-au luat

La cererea primarilor din Plopeni şi Băicoi, conducerea Consiliului Judeţean Prahova a organizat marţi, o întâlnire de lucru la sediul Ministerului Economiei în prezenţa Ministrului Constantin Niţă, a secretarilor de stat Mihai Albulescu şi Olteanu Ion, a directorului general OPSPI, Manolache Virgil şi a directorului general al ROMARM, Tache Ion.

 

Directorul general al UM Plopeni, Tiberiu Pârvu, a informat pe cei prezenţi de situaţia actuală a societăţii comerciale din Plopeni, precum şi de situaţia FSH Băicoi.

În urma discuţiilor purtate s-au stabilit următoarele:

-          Delimitarea sectorului pentru producţia militară şi supunerea spre aprobare a delimitării în sedinţa CSAT din luna noiembrie.

-          Clarificarea de către OPSPI a falimentului FSH Băicoi şi predarea în contul datoriilor a utilităţilor acestei fabrici către Consiliul Local Băicoi în baza avizului favorabil al ANAF.

-          Cooptarea ca acţionar la Parcul Industrial Plopeni a UM Plopeni şi funcţionarea halelor libere în regimul parcurilor industrial.

Prezent la întâlnire, Mircea Cosma - preşedintele Consiliului Judeţean Prahova a asigurat conducerea ministerului despre disponibilitatea instituţiei pe care o conduce de a participa la soluţionarea favorabilă a tuturor problemelor stabilite.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.