Ploieştenii vor plăti mai mult la APA POTABILĂ şi CANALIZARE

Publicat in Administratie 26 Septembrie 2014 651 ori
Google+ WhatsApp
Ploieştenii vor plăti mai mult la APA POTABILĂ şi CANALIZARE
Ploieştenii vor plăti mai mult la APA POTABILĂ şi CANALIZARE

În ședința de miercuri a Consiliului Local Ploiești, proiectul privind majorarea tarifului la apă potabilă și canalizare a fost adoptat. Astfel, noile tarife vor fi de 2,76 lei/m3 la apă potabilă şi 1,18 lei/m3 la canalizare, fără TVA.

 

"Consiliul Local Ploiești avizează ajustarea tarifelor de apă şi de canalizare conform formulei din contract, care vor fi practicate de operatorul serviciului public de alimentare cu apă şi de canalizare din Municipiul Ploieşti,  începând cu luna august 2014", se arată în hotărârea de consiliu local.

În raportul de specialitate al proiectului este arătat faptul că S.C. APA NOVA PLOIEŞTI SRL a înaintat Primăriei Ploiești o adresă solicitând ajustarea tarifelor conform Hotărârii Guvernului nr.1643/22.11.2006, cu 2,60 % la apă şi cu 2,60 % a tarifului la apă și canalizare.

Noile tarife ajustate vor fi de 2,76 lei/m3 la apă potabilă si 1,18 lei/m3 la canalizare, fara TVA. Scumpirea este de 0,07 lei/mc la apa potabilă şi de 0,03 lei/mc la canalizare.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.