Contract important pentru ploieşteni, semnat de primarul Bădescu

Publicat in Administratie 09 Septembrie 2014 2185 ori
Google+ WhatsApp
Contract important pentru ploieşteni, semnat de primarul Bădescu
Contract important pentru ploieşteni, semnat de primarul Bădescu

Primariul Iulian Badescu a semnat pentru ploieşteni un contract linie de credit pentru investitii pentru proiecte finantate din fonduri europene cu CEC Bank.

 

 

Contractul de credit prevede acordarea unei facilitati de credit pentru investitii – linie de credit – cu un plafon maxim de 79.000.000 lei (aproape 18 milioane de euro), pe o perioada de 180 de luni (15 ani).

 

Concret, municipalitatea va folosi aceasta linie de credit pentru co-finantarea lucrarilor de investitii de interes local finantate din fonduri europene, precum si pentru lucrarile necesare relocarii Spitalului de Pediatrie in cladirea OMV Petrom.

 

Pentru relocarea spitalului de pediatrie este necesara reconversia cladirii OMV Petrom intr-un spital modern pentru spitalizare continua si de o zi si dezvoltarea serviciului UPU, Ambulator si Imagistica prin extinderea cladirii existente.

 

sursa: Republicanul.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.