CJ Prahova a inceput alimentarea cu apa si gaze naturale a comunei Puchenii Mari

Publicat in Administratie 24 Iulie 2014 Actualizat: 24 Iulie 2014 2992 ori
Google+ WhatsApp
CJ Prahova a inceput alimentarea cu apa si gaze naturale a comunei Puchenii Mari
CJ Prahova a inceput alimentarea cu apa si gaze naturale a comunei Puchenii Mari

 

Joi, 24 iulie 2014, au început lucrările de alimentare cu gaze naturale a Comunei Puchenii Mari, pe tronsonul DN1 (cuprins între Podul de pe Râul Prahova şi Şcoala Generală Puchenii Mari).

 

 

Lucrarea face parte dint-un proiect mai amplu care cuprinde o reţea de 21 de km ce urmează să deservească cele şapte sate ale comunei. Lucrarea implică o subtraversare a Râului Prahova şi se întinde pe fiecare latură a DN 1 pe o porţiune de câte 6 km.

 

Urmare a negocierilor cu Ministerul Transporturilor, tot astăzi, a demarat a doua etapă a lucrărilor de alimentare cu apă a Comunei Puchenii Mari (sat de reşedinţă Puchenii Mari). Lucrarea se desfăşoară pe tronsonul DN1 între obiectivele Pod peste Râul Prahova de la limita Comunei Gorgota, până la Şcoala Generală Puchenii Mari. Lucrarea mai cuprinde o parte din Drumul Judeţean 140 până la limita cu satul Odăile şi satul Moara. Proiectul este finanţat în parteneriat public Consiliul Judeţean Prahova şi Primăria Puchenii Mari, costul investiţiei fiind de aproximativ 150.000 lei.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.