Încep exproprierile pentru construirea unui nod al A3 la Gherghiţa

Publicat in Administratie 23 Iunie 2014 2265 ori
Google+ WhatsApp
Încep exproprierile pentru construirea unui nod al A3 la Gherghiţa
Încep exproprierile pentru construirea unui nod al A3 la Gherghiţa

Consiliul Judeţean (CJ) Prahova va demara procedurile de expropriere pentru construirea unui nod rutier de acces către Autostrada Bucureşti – Ploieşti (A3) în comuna Gherghiţa. Printre cei care vor fi expropriaţi se află şi omul de afaceri Costel Căşuneanu.

 

 


Proiectul privind declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată, care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes judeţean „Amenajare nod rutier (acces) intersecţie A3 cu DJ 100B, km 14+364, comuna Gherghiţa, judeţul Prahova” va fi supus aprobării aleşilor judeţeni în şedinţa de luni, 23 iunie, a Consiliului Judeţean Prahova.

 

Potrivit proiectului, pentru realizarea acestui obiectiv este necesară exproprierea unei suprafeţe de 151.218,89 mp proprietate privată. Suma globală estimată ce se va acorda ca justă despăgubire, din bugetul judeţului Prahova, pentru imobilele expropriate care sunt situate pe amplasamentul lucrării este de 1.207.153,02 lei. Amenajarea nodului rutier de la Gherghiţa constă în proiectarea bretelelor la pasajul pe DJ 100B existent peste A3 Bucureşti - Ploieşti. Aceste bretele vor asigura accesul din/în A3 în/din DJ 100B.
Printre cei care vor fi expropriaţi pentru realizarea acestui nod rutier se află şi omul de afaceri Costel Căşuneanu, care deţine în zonă patru parcele de teren arabil.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.