Mircea Cosma, in inspectie la Parcul Industrial Ploiesti

Publicat in Administratie 03 Iunie 2014 2593 ori
Google+ WhatsApp
Mircea Cosma, in inspectie la Parcul Industrial Ploiesti
Mircea Cosma, in inspectie la Parcul Industrial Ploiesti

Luni 02.06.2014, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova - Mircea Cosma, însoţit de consilierul judeţean Rareş Enescu, a verificat stadiul lucrărilor la două dintre investiţiile aflate în derulare în Parcul Industrial Ploieşti: “Centrul de Afaceri Multifuncţional Lumina Verde, Ploieşti” şi respectiv Clădirea care va găzdui Arhiva Administraţiei Publice.

 

 

La Centrul de Afaceri Lumina Verde, lucrările au avansat fiind deja terminată fundaţia şi o parte din structura metalică. Centrul "Lumina Verde" se construieşte în imediata apropiere a Parcului Industrial Ploieşti, pe o suprafaţă de cca. 9.700 de metri pătraţi. La finalizarea proiectului, în cadrul Centrului de Afaceri Multifuncţional Lumina Verde se va dezvolta un nucleu de consultanţă şi de pregătire în afaceri, care să răspundă nevoii firmelor prahovene şi din întreaga ţară pentru acordarea de servicii de specialitate. Valoarea totală a proiectului se ridică la aproximativ 40,4 milioane de lei, iar durata lucrărilor de execuţie este de 18 luni.

 

În ceea ce priveşte clădirea Arhivei, o investiţie de 3,1 milioande de lei a Parcului Industrial Ploieşti, stadiul lucrărilor este conform graficului. Arhiva  va fi compusă dintr-o anexă  tehnico-administrativă şi spatiu de depozitare ce va totaliza ca volum 1200 mc. Termenul de finalizare este în noiembrie 2014, dar se preconizează că investiţia va fi dată în folosinţă la sfârşitul lunii septembrie. Arhiva va deservi Consiliul Judeţean Prahova, instituţiile subordonate acestuia, agenţii economici din incinta parcului industrial, instituţii bancare, etc.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.