DGASPC Prahova are un nou director!

Publicat in Administratie 02 Iunie 2014 2572 ori
Google+ WhatsApp
DGASPC Prahova are un nou director!
DGASPC Prahova are un nou director!

DGASPC Prahova, instituţie care s-a aflat în centrul unui mare scandal privind eliberarea ilegală de certificate de handicap, are acum un nou director ”plin”, după ce, în urma demiterii fostei şefe a instituţiei, conducerea direcţiei a fost asigurată, pe rând, de doi interimari.

 

 

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Prahova are, în sfârşit, un director după aproximativ un an de interimat!

 


Scaunul de şef al instituţiei a fost ocupat, pe rând, de doi interimari, după ce fosta directoare, Vasilica Florea, a fost demisă anul trecut în urma unui scandal privind eliberarea de certificate de handicap. La scurt timp, în această funcţie a fost numit, cu detaşare de la Direcţia de Sănătate Public (DSP), medicul Alexandru Băloi. După câteva luni însă, acesta s-a înscris la concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, altă instituţie din subordinea Consiliului Judeţean (CJ) Prahova care s-a aflat în centrul unui scandal. Băloi a câştigat concursul, astfel că directorul ajunct al DGASPC, Alexandru Bocioacă, a asigurat interimatul.

 

S-a numit directorul general al DGASPC Prahova


Între timp, postul a fost scos la concurs de Consiliul Judeţean Prahova, acesta fiind organizat la data de 20 mai de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP).

 


Câştigătorul concursului este chiar fostul director adjunct, Alexandru Bocioacă, el devenind, acum, şef ”plin” al direcţiei.

 


El a fost numit la conducerea DGASPC Prahova pe perioadă nedeterminată.

 

sursa: Republicanul.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.