Noul adjunct al sefului Politiei Prahova este un ofiter de la Anticoruptie

Publicat in Administratie 05 Mai 2014 1905 ori
Google+ WhatsApp
Noul adjunct al sefului Politiei Prahova este un ofiter de la Anticoruptie
Noul adjunct al sefului Politiei Prahova este un ofiter de la Anticoruptie

Noul adjunct al şefului Poliţiei Prahova este Adrian Ionuţ Rădulescu, un ofiţer care a activat în cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), informeaza ziarul Republicanul.

 

 

 


Funcţia de adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului de Poliţie Prahova a rămas liberă după avansarea comisarului şef Gheorghe Parepa ca director adjunct al Direcţiei de Investigaţii Criminale (DIC) din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române(IGPR).

 


Despre noul adjunct s-a scris în presă, în trecut, când a făcut obiectul unor verificări ale Direcţiei Naţionale Anticorupţie, fiind suspectat că ar proteja interesele unor afacerişti din Prahova.

 


Este de notorietate şi faptul că Rădulescu ar fi făcut mai multe reclamaţii împotriva şefului DGA, Constantin Ispas.

 


Potrivit declaraţiei de avere, Adrian Rădulescu deţine un Volkswagen Golf şi are datorii de aproape 150.000 de euro la bănci. În declaraţia de interese, (foto) ofiţerul menţionează că are acţiuni în mai multe societăţi comerciale, dar nu ştie numărul acţiunilor şi nici valoarea lor.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.