Mircea Cosma si Rodica Paraschiv, in discutii cu CNADNR pe tema sigurantei traficului pe DN1

Publicat in Administratie 30 Aprilie 2014 2065 ori
Google+ WhatsApp
Mircea Cosma si Rodica Paraschiv, in discutii cu CNADNR pe tema sigurantei traficului pe DN1
Mircea Cosma si Rodica Paraschiv, in discutii cu CNADNR pe tema sigurantei traficului pe DN1

Astazi, 30.04.2014, Institutia Prefectului, impreuna cu Consiliul Judetean, a organizat o sedinta de lucru impreuna cu reprezentantii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), in vederea discutarii problematicii specifice DN1.

 

 

         

La sedinta au participat Rodica Paraschiv, prefectul judetului, Mircea Cosma, presedintele Consiliului Judetean, Stefan-Narcis Neaga, director general CNADNR.

         

Au fost discutate siguranta traficului pe DN1, realizarea nodului rutier Gherghita, programul de reparatii pe DN1, finantarea lucrarilor la sensurile giratorii necesare, amenajarea trotuarelor si rigolelor in localitatile lineare caii de circulatie (Gorgota, Puchenii Mari), preluarea de catre CNADNR a sensului giratoriu „Carrefour”. A fost analizata, de asemenea, solutia de trecere la 4 benzi a Centurii de Est a Municipiului Ploiesti.

         

La terminarea sedintei, cei prezenti s-au deplasat in teren pentru inspectarea lucrarilor de la sensurile giratorii Blejoi si Paulesti.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.