Mircea Cosma si Rodica Paraschiv, in discutii privind modernizarea Hipodromului Ploiesti

Publicat in Administratie 16 Aprilie 2014 1747 ori
Google+ WhatsApp
Mircea Cosma si Rodica Paraschiv, in discutii privind modernizarea Hipodromului Ploiesti
Mircea Cosma si Rodica Paraschiv, in discutii privind modernizarea Hipodromului Ploiesti

Astazi, 15 aprilie 2014, Instituţia Prefectului Judetul Prahova a organizat o nouă şedinţă cu instituţiile care derulează proiecte în cadrul Polului de Creştere Ploieşti-AP1.1 din cadrul Programului Operaţional Regional finanţat prin intermediul Fondului European pentru Dezvoltare Regională.

 

 

La întâlnire au luat parte prefectul Rodica Paraschiv, preşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Cosma cât şi reprezentanţi ai Primăriei Municipiului Ploieşti, ai Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Polul de Creştere Ploieşti si specialişti ai Consiliului Judeţean Prahova şi ai Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Muntenia-Sud.

 

A fost analizată posibilitatea finanţării proiectului „Modernizarea-extinderea funcţională a hipodromului din Municipiul Ploieşti”, proiect aflat pe lista de rezervă, prin redirecţionarea unor sume economisite în urma implementării altor proiecte derulate în cadrul Polului de Creştere Ploieşti.

 

Avand in vedere termenul de finalizare al proiectelor finantate de Comisia Europeana (31 decembrie 2015), a fost stabilit un calendar cu termene stricte, urmand ca in data de 28 aprilie sa fie verificata modalitatea in care acestea sunt respectate. Tot pana la aceasta data vor fi stabilite cu exactitate sumele disponibile de la proiectele finalizate sau in diferite stadii de implementare.

 

Ulterior, impreuna cu presedintele Consiliului Judetean, prefectul a efectuat o verificare in teren a stadiului lucrarilor din cadrul Proiectului „Reabilitare si modernizare a sistemelor de apa si canalizare in judetul Prahova – CL8 – extinderea canalizarii in localitatile Valenii de Munte, Campina si Banesti”, unde la Banesti au fost realizati aproximativ 1.500 de metri de retea de canalizare, impreuna cu caminele si racordurile aferente, in timp ce in municipiul Campina lucrarile au demarat astazi.

 

Avand in vedere necesitatea creşterii gradului de absorbţie si a utilizarii tuturor fondurilor europene, Institutia Prefectului-Prahova si Consiliul Judetean vor continua actiunile de monitorizare pe acest tip de proiecte.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.