Se cauta director pentru DGASPC Prahova

Publicat in Administratie 26 Martie 2014 983 ori
Google+ WhatsApp
Se cauta director pentru DGASPC Prahova
Se cauta director pentru DGASPC Prahova

Ca urmare a vacantării funcţiei publice de conducere de director executiv la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova (DGASPC), a fost demarată procedura legală pentru scoatere la concurs a postului vacant menţionat anterior.

 

 

 

Astfel, Consiliul Judeţean Prahova a transmis către Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici ANFP scrisoarea cu numărul 4758 /24.03.2014.

                  

Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova se asigură de directorul executiv şi de colegiul director, conform HG 1434/ 2.09.2004. Colegiul director este compus din: director executiv, director adjunct, personalul de conducere din cadrul Direcţiei Generale precum şi 3 consilieri judeţeni propuşi de preşedintele Consiliului Judeţean Prahova. Aceştia sunt: Toader Andrei Bogdan, Pinţoiu Toma şi Cornea Dănuţ Marcel.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.