Casa Casatoriilor, pregatita sa primeasca oaspeti! Vezi aici programul SPLCEP

Publicat in Administratie 24 Martie 2014 1488 ori
Google+ WhatsApp
Casa Casatoriilor, pregatita sa primeasca oaspeti! Vezi aici programul SPLCEP
Casa Casatoriilor, pregatita sa primeasca oaspeti! Vezi aici programul SPLCEP

Primarul Iulian Bădescu va inaugura noul sediu al Serviciului Public Local Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Ploieşti, luni, 31 martie a.c., la ora 10.00, în prezenţa oficialităţilor locale. Imobilul, în care îşi va desfăşura activitatea acest serviciu public, este situat pe Bulevardul Independenţei nr. 10, lângă Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”.

 

 

 

Reamintim că Serviciul Public Local Comunitar de Evidenţă a Persoanelor (SPCLEP) deserveşte cetăţenii municipiului Ploieşti dar şi pe cei ai altor 15 localităţi prahovene arondate. Acesta reuneşte atribuţiile Serviciului de Stare Civilă (eliberarea actelor de naştere, căsătorie, divorţ, deces, livrete de familie etc.) şi ale Serviciului EvidenţaInformatizată a Persoanei (eliberarea actelor de identitate şi evidenţa persoanelor).

 

În ultimii ani, Serviciul de Stare Civilă şi cel de Evidenţă Informatizată a Persoanei şi-au desfăşurat activitatea în incinta Palatului Administrativ, respectiv în imobilul situat în Şoseaua Vestului nr. 19.

 

Consiliul Local al Municipiului Ploieşti a decis, prin Hotărârea nr. 336/ 11.09.2013, achiziţionarea imobilului din Bulevardul Independenţei nr. 10 (construcţie ce a fost în proprietatea SC GDF SUEZ Energy Romania SA), în conformitate cu prevederile legale actuale.

 

Imobilul de pe Bulevardul Independenţei nr. 10 are doua corpuri de clădire : unul de 420,21 mp, cu demisol, parter si etaj si altul de 133,68 mp cu parter si etaj, precum si un teren de 1.205,55 mp. Aşadar, prin poziţia centrală, suprafaţa şi dotările pe care le are, clădirea îndeplineşte condiţiile necesare pentru ca, un serviciu important în relaţia cu cetăţenii, cum este Serviciul Public Local Comunitar de Evidenţă a Persoanelor, să îşi desfăşoare activitatea in conditii optime.

 

În acest context, vă informăm că mutarea SPCLEP în noul sediu va determina întreruperea activităţii cu publicul în perioada 28 -31 martie a.c., atât pentru eliberarea certificatelor de stare civilă cât şi a cărţilor de identitate.

 

Cetăţenii programaţi pentru ridicarea cărţilor de identitate în zilele de 27, 28 şi 31 martie a.c. se pot prezenta, pentru a intra în posesia acestor documente, miercuri, 26 martie a.c., la sediul Serviciului de Evidenţă Informatizată a Persoanei din Şoseaua Vestului nr. 19.

 

Serviciul de Stare Civilă va lucra doar pentru înregistrarea actelor de deces, la sediul din Bulevardul Republicii nr. 2, Palatul Administrativ, intrarea G, în intervalul orar 09:00 - 12:00, pentru zilele de vineri şi sâmbătă, respectiv între orele 09.00-14.00 pentru ziua de luni, 31 martie a.c.. Căsătoriile civile se vor oficia conform programărilor şi vor avea loc în Sala Europa din Palatul Administrativ .

 

Noul sediu al SPCLEP va fi astfel accesibil tuturor, Bulevardul Castanilor fiind o zonă plăcută şi emblematică a Ploieştiului, şi va permite desfăşurarea în condiţii optime şi moderne a activităţilor de organizare a căsătoriilor civile, eliberarea actelor de stare civilă şi de identitate, etc.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.