Arunci si castigi: Astazi incepe "Marea debarasare", in Ploiesti. Vezi unde sunt centrele de colectare a echipamentelor vechi

Publicat in Administratie 24 Martie 2014 411 ori
Google+ WhatsApp
Arunci si castigi: Astazi incepe "Marea debarasare", in Ploiesti. Vezi unde sunt centrele de colectare a echipamentelor vechi
Arunci si castigi: Astazi incepe "Marea debarasare", in Ploiesti. Vezi unde sunt centrele de colectare a echipamentelor vechi

Primăria Municipiului Ploieşti, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti anunţă desfăşurarea Campaniei „Marea Debarasare” în perioada 24 – 29 MARTIE 2014, împreună cu operatorul de salubritate se va realiza colectarea deşeurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) de la cetăţeni în vederea gestionării ecoraţionale (tratare, reciclare, neutralizare).

 

 

Cetăţenii care posedă echipamente electrice şi electronice uzate (grele sau de mari dimensiuni), nefuncţionale, degradate pot scăpa de acestea printr-un simplu apel la numerele de telefon:

 

-       0244-541071 int. 110 – Biroul Protecţia Mediului;

-       0800.800.884 – Dispeceratul Primăriei.

 

Cetăţenii participanţi la campanie sunt automat înscrişi în cadrul tombolei “Scoate deşeurile din casa ta!” ce se va desfăşura miercuri 2 APRILIE 2014, ora 10.00 la parterul complexului Winmarkt Grand Center.

 

Premiile tombolei sunt în valoare totală de 2500 RON, acestea fiind oferite de Asociaţia ROREC. Regulamentul tombolei este disponibil pe www.rasp.ro.

 

Programul campaniei:

 

Cetăţenii pot anunţa de luni până joi în intervalul 08.00 – 16.00, intenţia de participare la numerele de telefon de mai sus, enumerând echipamentele de care doresc debarasarea şi datele de contact.

 

Personalul Biroului Protecţia Mediului din cadrul RASP Ploieşti emite Adeverinţa de predare – primire a deşeurilor, care va fi utilizată de operator în procesul de ridicare a acestor deşeuri de la cetăţeni.

 

Cetăţenii care au echipamente electrice şi electronice de mici dimensiuni sunt aşteptaţi la Centrul Municipal de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice din strada Ciprian Porumbescu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.