IJP Prahova susţine că nu există o prigoană împotriva pesediştilor

Publicat in Administratie 20 Noiembrie 2009 910 ori
Google+ WhatsApp
IJP Prahova susţine că nu există o prigoană împotriva pesediştilor
IJP Prahova susţine că nu există o prigoană împotriva pesediştilor

De la IJP Prahova: Ca urmare a articolului on-line postat de dumneavoastră la data de 18.11.2009, sub titlul  „Îi vânează poliţiştii pe Vlad Cosma şi pe pesedişti sau mi se pare?”, în vederea corectei informări a opiniei publice se impun următoarele precizări:

“Patrula de poliţie formată din doi agenţi a acţionat conform sarcinilor stabilite prin fişa postului, activitatea desfăşurată urmărind asigurarea ordinii şi liniştii publice în zona amplasamentelor partidelor politice.

Cei 2 agenţi nu au notat numerele de înmatriculare ale autovehiculelor parcate în zonă şi nici nu au legitimat persoanele care se aflau acolo.

Activităţile desfăşurate de poliţişti au vizat preîntâmpinarea oricăror incidente care s-ar fi putut produce între un grup de tineri care se aflau în zonă purtând o pancardă şi simpatizanţi ai unor altor formaţiuni politice.

Menţionăm că sub nicio formă, activitatea Poliţiei prahovene nu va aduce atingere liberei exprimări a opiniilor, indiferent de apartenenţa politica.

Asigurăm locuitorii judeţului că eforturile depuse de poliţişti vor avea drept scop buna desfăşurare a procesului electoral, în vederea preîntâmpinării producerii oricărui gen de incidente.

Vă  mulţumim pentru faptul că ne informaţi prompt cu privire la evenimentele în care sunt implicaţi lucrătorii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova”.

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.