S-a redeschis patinoarul pe care Volosevici spunea că-l închide

Publicat in Administratie 17 Noiembrie 2009 1331 ori
Google+ WhatsApp
S-a redeschis patinoarul pe care Volosevici spunea că-l închide
S-a redeschis patinoarul pe care Volosevici spunea că-l închide

S-a redeschis patinoarul Olimpia. Arată la fel ca anul trecut, când primarul Andrei Volosevici spunea că o să-l dea evacueze pe patron, pentru că nu şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale. Probabil de-aia patronul n-a avut curaj să umble la preţuri: zece ore - tot 150 de lei. Şi evident că se vinde în continuare vin fiert, să se îmbete puştanii şi să umble pe gheaţă ca Rambo prin junglă, urlând…

Contractul de concesiune încheiat între firma Bisoceanu & Idriceanu si Primăria Ploieşti a fost semnat în 16 octombrie 2003. El viza concesionarea a 10.000 metri pătraţi în cel mai mare parc din Ploieşti, de la Sala Sporturilor. Aţi zice că pentru o asemenea suprafaţă, intr-o asemenea locatie, Primăria ar fi cerut o sumă importantă. Nu, dragilor… Pentru cei 10.000 mp, firma Bisoceanu & Idriceanu a fost obligată prin contract să achite o redevenţă de 700 de euro lunar. Cam cât plăteşte patronul chioşcului de ziare din holul Omnia, sau cine ar vrea să închirieze un modul, de marime medie, în Balif! Prin contract, Bisoceanu & Idriceanu trebuia să investească 600.000 euro în repararea şi modernizarea patinoarului, în următorii trei ani de la semnarea contractului, plus alte 650.000 de euro pe terenul liber. Tot în trei ani. După şase ani, vi se pare că patinaţi pe 1,25 milioane euro?

Citeşte şi:

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro