Cum îşi pun unii o pilă nefolositoare la Doamne-Doamne

Publicat in Administratie 17 Noiembrie 2009 Actualizat: 18 Noiembrie 2009 998 ori
Google+ WhatsApp
Cum îşi pun unii o pilă nefolositoare la Doamne-Doamne
Cum îşi pun unii o pilă nefolositoare la Doamne-Doamne

Comunicat de presă: “Presedintele Consiliului Judetean, Mircea Cosma, va fi prezent in data de 17 octombrie 2009, ora 11.00 la Catedrala Sfantu Ioan Botezatorul din Ploiesti unde va inspecta stadiul lucrarilor de reparatii si extindere, incepute in anul 2006. In cursul acestui an, Consiliul Judetean Prahova a acordat suma de 100.000 RON in vederea sustinerii financiare a acestor lucrari.”

O sută de mii de lei (apropo, RON există doar în notele bancare, aşa cum era ROL înainte, moneda naţională este Leul) de la CJP pentru Catedrala din Ploieşti. Pe timp de criză. Credeţi că cei 25.000 de euro cheltuiţi astfel vor contribui la creşterea economică a judeţului în care în fiecare zi mai apar 100 de şomeri? Vă spun eu că nu!
Dragi ploieşteni, vreţi catedrală? Donaţi bani: 0,5 lei de om şi iese suta de mii de lei cheltuită de CJP. Nu vreţi să donaţi bani? Păi atunci n-ar trebui să fiţi de acord nici cu alocarea bugetară a CJP, că doar tot banii voştri se cheltuiesc. Vreţi o pilă la Dumnezeu? Faceţi o faptă bună pe zi, nu daţi bani la preoţi şi biserici…

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro